Haliç Edebiyat Günleri'nin ikinci gününde şiir şöleni

Haliç Edebiyat Günleri'nin ikinci gününde şiir şöleni

Eyüpsultan Belediyesi'nin bu yıl 5'incisini düzenlediği “Haliç Genç Edebiyat Günleri”nin 2'nci gününde şiir konuşuldu ve atölye çalışması yapıldı.

Edebiyatın genç yeteneklerini ve edebiyatseverleri usta yazarlarla bir araya getirmeyi hedefleyen Eyüpsultan Belediyesi'nin bu yıl 5’incisini düzenlediği “Haliç Genç Edebiyat Günleri”nin 2’nci gününde şiir konuşuldu ve atölye çalışması yapıldı.

Şiire, öyküye, romana ve denemeye dair farklı panellerin ve etkinliklerin düzenlendiği, edebiyatseverlerin ve genç yazarların, usta yazarlarla buluştuğu Haliç Edebiyat Günleri’nin ikinci gününe İstanbul Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen ilk programda, usta şair Hüseyin Atlansoy’un moderatörlüğünde, genç şairler Cengizhan Genç, Ali Seyyah, Hasan Bozdaş şiir üzerine düşüncelerini paylaştılar.

Eyüpsultan Belediyesinin Yazı Akademisi öğrencileri ve İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği söyleşiye İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevtap Kadıoğlu da katıldı.

Şiir söyleşisi, soru-cevap kısmı ve sonrasında plaket töreniyle sona erdi.

 


Kaynak: Haberin Nabzi/ Eyüp



































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.