Hemen Şimdi Beylikdüzü’ne Taşınmak İçin 5 Geçerli Sebep

Hemen Şimdi Beylikdüzü’ne Taşınmak İçin 5 Geçerli Sebep

İstanbul’da bazı semtler yaşam konforu ve yaşam koşulları açısından diğerlerini geride bırakmaya başladı.

İstanbul’da bazı semtler yaşam konforu ve yaşam koşulları açısından diğerlerini geride bırakmaya başladı. Nitekim son yılların gözdelerinden biri de Beylikdüzü oluyor. Peki, sadece bu kente yerleşmek isteyenlerin değil emlak yatırımı yapmak isteyenlerin de favorisi haline gelen Beylikdüzü hangi yönleriyle ön plana çıkıyor? Gelin, bu soruya cevap olarak en geçerli 5 sebebi sıralayalım!

    1Muhteşem Kıyı Destinasyonu

İstanbul’da yaşamak ancak denizden uzak kalmak kimsenin isteyeceği bir durum değil. En yakın kıyı şeridine ulaşmak için dakikalarca seyahat etmeyi de kimse istemez. İşte bu noktada Beylikdüzü’nün muazzam kıyı şeridi önemini net bir şekilde ortaya koyuyor. Son düzenlemeler ile çok daha keyifli bir destinasyon haline gelen kıyı şeridinin ilçenin lokomotif özelliklerinden biri olduğu aşikar.

     2. Sakin ve Huzurlu Bir Atmosfer

İlçenin diğer ilçeler ile arasındaki en büyük farklardan biri son derece sakin, huzurlu bir ortama sahip olmasıdır. Bu durumun yalnızca emekli kesim için önemli olduğunu düşünmeyin. Çalışan kesim de artık sakin bir ortamda yaşamak istiyor. Dolayısıyla İstanbul için yer değişikliklerinde de Beylikdüzü bir hayli ön plana çıkıyor.

     3. Mağazalar Cumhuriyeti

Beylikdüzü bu isimle de anılıyor ve nedeni de oldukça açık. Son dönemde popüler hale gelmesi nedeniyle çok sayıda alışveriş mağazasını bu ilçede görmek mümkün hale geldi. Halk gıdadan giyime kadar tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. Dolayısıyla sadece alışveriş için uzun süre zaman ayırmasına da gerek kalmıyor. Söz konusu İstanbul olduğunda bu durumun önemli bir avantaj olduğunu belirtmeye gerek bile yok!

     4. Yeşil Alan Konforu

Bilmeyenler için aktaralım; Beylikdüzü İstanbul’da kişi başına en yüksek yeşil alanın düştüğü ilçedir. Maalesef kentin diğer semtlerinde bu durum pek geçerli değil ve bu nedenle sadece gezmek ve yeşil alanlarda zaman geçirmek için Beylikdüzü’ne seyahat ediliyor.

     5. Ev Bulmanın Kolay Olması

Boş ev sayısı fazla ve Hepsiemlak sitesindeki Beylikdüzü kiralık daire ilanlarına göz attığınızda siz de bunu net bir şekilde göreceksiniz. Kiralık dairelerin yanı sıra satılık daire bulmanın da çok zor olmadığını eklemek gerekir. Elbette acele edilmesi de önem taşıyor, şimdiden ilanlara bakanlar daha fazla sayıda seçeneği inceleme şansını yakalayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum