İBB BAŞKANI İMAMOĞLU BAŞKAN KARTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU BAŞKAN KARTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Başakşehir’de ağırladı. Başkan Kartoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ilçe genelinde yarım kalan ve yapılması gerekenleri iletti. Yapılan

Başkan Kartoğlu taleplerini iletti

Başakşehir geneli hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, ilçe genelindeki riskli bina oranının yapılan çalışmalar kapsamında 12’ye düşürüldüğünü, bu oranın sıfıra indirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Yeşil alan miktarının kişi başı 21 metrekare olduğunu söyledi. Başkan Kartoğlu, Başakşehirlilerin de yoğun şikâyetlerde bulunduğu Türkiye’nin en kalabalık mahallelerinden biri olan Kayabaşı Mahallesi’ndeki kurbanlık alanın kaldırılması yönünde talebini iletti. Kurban alanından sadece koku değil aynı zamanda hijyen açısından da büyük sorunların yaşandığını söyledi.

Kurbanlık alanı kalkıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da talep üzerine, 2025 yılında kurbanlık alanının açılmayacağını, yeni yerlerin bulunması konusunda çalışma yapılacağının sözünü verdi. Başkan Kartoğlu, geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinin ardından hasar gören Menekşe Deresi ve Hasanoğlu Deresi’nin ıslah ve bakımlarının yapılması gerektiğini iletti. Ispartakule –Bahçeşehir Bağlantı Yolu, Mahmutbey Esenyurt Metro Hattı, Kayaşehir – Şamlar Bağlantı Yolu, K8 Kavşağı, Batı Kayaşehir Altyapı İmalatları’nın da tamamlanması yönündeki taleplerini aktardı.

fvqmrIhjaesron0vaulhy1dx.jpg

i6bvjfnmuatk9glqad1wylp2.jpg

vc0a9jmx24ulctfklvyenfhb.jpg

jha9djuorpneybIp2qor0txk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.