istanbul'da bıçaklı kavga: 1ölü

istanbul'da bıçaklı kavga: 1ölü

Kartal’da iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, akşam saat 20.00 sıralarında Kartal Yunus Mahallesi Sancaktepe Caddesi üzerinde bulunan barların bulunduğu sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir şahıs, beraberinde iki arkadaşı ile daha önceden aralarında husumet olan bar çalışanları ile tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, şahıslar birbirlerine bıçak ile saldırdı.


Kavgada arkadaşlarını ayırmaya gelen ve bar çalışanı olduğu belirtilen Selçuk Küçük vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Küçük, Yavuz Sultan Selim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Küçük kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kavgada sitenin güvenlik görevlisi ve 5 kişi de çeşitli yerlerinden yararlanarak çevredeki hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olay yeri inceleme ekipleri olay ile ilgili delilleri topladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.