İSTİHDAM HİZMET NOKTASI İLE VATANDAŞLAR İŞ SAHİBİ OLUYOR

İSTİHDAM HİZMET NOKTASI İLE VATANDAŞLAR İŞ SAHİBİ OLUYOR

İlaç üretim fabrikasının serum üretim bölümünde çalıştırılmak üzere İstihdam Hizmet Noktası’nda toplu işe alım mülakatı gerçekleşti. Firmanın aradığı kriterlere uygun bulunan ve daha önce İstihdam birimine iş arayış kaydı yaptırmış olan 500’den fazla adaya telefonla bire bir görüşme sağlanarak iş ilanı hakkında gerekli bilgiler verildi. Davet edilen adaylarla gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda firmanın ve iş arayışı olan vatandaşların mutabık kaldığı 50’ye yakın vatandaşın istihdam edilmesiyle alakalı süreç başlatıldı.

İstihdam Hizmet Noktası bugüne kadar 2000 kişiyi iş sahibi yaptı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “İstihdam Hizmet Noktası iş ve işçi bulmada vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Kâğıthane’de hiçbir vatandaşımızın işsiz kalmasına göz yumamayız, bunun için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kâğıthane Belediyesi yerleşkesinde bulunan İstihdam Hizmet Noktası hafta içi her gün 09.00-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

3rdidvmqrgthuwyxjpIlctn5.jpg

m0xa4hz2wrkutIj9nbxakjyp.jpg

eghazdtu1ba2d7s5xc86blgc.jpg

iwnjIxk2uhbgmssa8eh7vzk0.jpg

c3Iw7t2wup6oasliyzk1xvqy.jpg

7e1xelqIpo4dnftmm3cvpu9a.jpg

bpakzl9rrye2zxwiudqvsgmg.jpg

mv4mzfdolby2rb7ndcoejcxe.jpg

9njdhot54y6slvupcr7zgjdh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.