KAĞITHANE 15 TEMMUZ'DA ŞEHİT VE GAZİLERİNİ ANACAK

KAĞITHANE 15 TEMMUZ'DA ŞEHİT VE GAZİLERİNİ ANACAK



Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan hain darbe girişiminin üzerinden altı yıl geçti. Türkiye bir yandan kazanılan muhteşem zaferin sevincini, diğer yandan darbe girişimi esnasında kaybedilenlerin hüznünü birlikte yaşıyor.

Kağıthane Belediyesi bugünün anısını hafızalarda taze tutmak adına bir dizi etkinlik düzenledi.

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçedeki şehit yakınları ve gaziler onuruna Nurtepe Sosyal Tesisi'nde bir yemek programı düzenlendi. Programa Kaymakam Tahir Şahin, Müftü Ramazan Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilerek, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere sağlıklı uzun ömürler dilendi.

Bir diğer program da şehitlerin kabristanlarındaydı. Belediye tarafından desteklenen kabir ziyaretlerinde dualar edildi, mezar yerleri temizlenerek çiçeklerle süslendi.

Kağıthane'de 15 Temmuz temalı sergi açılışı yapıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından ilçe meydanında açılışı yapılan sergide; FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz 2016 gecesi yaptığı darbe girişimi ve vatandaşların darbe girişimine karşı mücadelesi; fotoğraflarla anlatıldı. Sergi haftasonuna kadar gezilebilecek.

Kağıthane Belediyesi tarafından bugüne özel olarak tüm ilçe bayraklarla süslendi. Geceden başlayan bayraklamalarla ilçede 15 Temmuz'a yakışır bir görünümle zafer havası vardı.

Etkinlikler gece de devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Saraçhane'de 17.30'da düzenlenecek anma etkinliğinin ardından saat 21.30'da da Kağıthane Meydanı vatanseverleri buluşturacak. Etkinlikte Kuran-ı Kerim tilaveti, film gösterimleri, konuşmalar ve zafer kutlamalarına yer verilecek.

tuIz89xmp1lofuhc0k3wet6k.jpg

xkr5uybhxa1du6ep4ljq9b8i.jpg

kzf6dflbqoqc4cyoszi5r1pv.jpg

fvcotau2aqhuqne8dim4Ibb0.jpg

2lcskyr9qdw4f8omo0uywv5p.jpg

pojneqvluatfrkc9h6bIsqpl.jpg

hf5uta1lseawdnfcqvls4ymr.jpg

pugeyedltvafymht6bhzn1xw.jpg

0vmin9ksldc5wezqy3fIhhtb.jpg

uteqj6ld3ioacr051kwI2mes.jpg

sslvrbIkuuf8blgk5x7peqdm.jpg

4cl9tpkoeldosuqnr06u5Ix3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.