KAĞITHANE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

KAĞITHANE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kağıthane Belediyesi çalışanları Sadabad Mesiresi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.



Gelenekselleşen Kağıthane Belediyesi çalışanlarına özel Sadabad İftarı’nın bu seneki adresi yine aynıydı. Sadabad Camii yanındaki mesirelikte düzenlenen iftar programına çalışanlar aileleriyle birlikte katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin iftar sofralarını tek tek gezerek çalışanlar ve aileleriyle sohbet etti. İftara AK Parti MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya ile AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk de katıldı.

Çalışanların 2022 Nisan ayı maaşlarının bayram öncesi hesaplara yatırılacağı müjdesini veren Başkan Öztekin, “Bu akşam kendimize misafir olalım istedik. Bu akşamın hem ev sahibi hem de misafiri bizleriz. Vatandaşlarımıza seçim öncesi 53 proje sözü vermiştik. Dünyayı durma noktasına getiren koronavirüs salgınına rağmen bugün, sözünü verdiğimiz projelerimizin %90’ını hayata geçirmiş bulunuyoruz. Hem projelerimizi bir bir gerçekleştirdik hem de İstanbul’da koronavirüsle mücadelede en başarılı belediye gösterildik. Bunda en büyük haklı gurur; mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan sizlerindir. Kağıthane’mize eserler üretme, hizmet etme yolunda emeğiniz için çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

r2wybo4kagp5ftv3azec7Ibw.jpg

dfb95huetrdvgoyfowu6m4yx.jpg

yuoawnIc6e8t2mrymsqhlkp5.jpg

6tpvfcusqu2jz9kot3rImehi.jpg

qip2vzm7nolrauheyt50xof8.jpg

vxae7kwkpoqtrcbfdj4dvrmz.jpg

6w3tujfvzlndnbljuo8szwor.jpg

1yjaeywq3qxknd04znol2tu7.jpg

s32j4dhj8qveumfpkonkuwyc.jpg

foktxsgsyg6l27ichz3abjxu.jpg

cdbg8nocup0wyte97kv5qzsa.jpg

d2qoga5nnmhdpsck0rufehlo.jpg

vmvygh9lbs8dz4qurjnu0zmc.jpg

jydtnuzvblrxtnkjr9shkxcg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.