KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

Atölyeye katılan çocuklar; pamuk, keten, ipek gibi doğal malzemeler ve atık kâğıtları kullanarak kendi kâğıtlarını üretiyor. Üretim sürecinin her aşamasına dâhil olan çocuklar çevreye zarar vermeyen yöntemlerle kâğıdın yeniden kullanımını deneyimliyor.

Etkinlik sayesinde çocuklar yalnızca el emeğiyle kâğıt üretmekle kalmıyor, aynı zamanda sürdürülebilir yaşam, kaynakların doğru kullanımı ve israfın önlenmesi gibi konularda da bilinç kazanıyor. Geçmişten günümüze kâğıdın serüvenini öğrenen çocuklar kendi ürettikleri kâğıtları kullanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kâğıthane Belediyesi’nin hayata geçirdiği atölye ile çocukların hem doğayı koruma farkındalıklarının artırılması hem de yaratıcı üretim süreçlerine teşvik edilmesi hedefleniyor.

kukn7r0jctbyc2vhhgfza1dd.jpg

dwzcbepoqaf1ghpremI9nxt2.jpg

kbrhqtaojl40q6uft5vewdmn.jpg

vrxnkjh3y8avzyklsdulzr2g.jpg

ue8gmolt90513jnxwgacsrbp.jpg

j0dqler5zys2hmw4m3f6nuIs.jpg

3ausrmypovtsg4f0bdjznr8l.jpg

bwad6z5Ifwnavjnvex2xdm7u.jpg

vlafzzadot3dqhr7mnsyt4hw.jpg

fIkwey1muqftrszhay0xo7i3.jpg

bectn307ycprig8j2dq5m6jy.jpg

ecbaw1kgf3snwsxdat7ihcrr.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.