KAĞITHANE BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DESTEK

KAĞITHANE BELEDİYESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DESTEK



Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Milyonlarca öğrenci puanına en uygun üniversiteyi tercih etmek istiyor. Kağıthane Belediyesi, gençlerin puan ve yeterliliklerine göre üniversite tercihi yapabilmelerine yardımcı oluyor.

Belediye tarafından Kağıthane Meydanı'na tercih danışmanlık noktası oluşturuldu. Üniversite adaylarının tercihlerini en iyi ve en doğru şekilde yapabilmelerine katkı sağlayan noktada, uzman rehber öğretmenler ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Danışmanlık noktası 5 Ağustos tarihine kadar 11:00 ile 19:00 saatleri arasında gençlere tercih süreçlerinde destek olacak.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de danışmanlık noktasına gelerek öğrencilere moral verdi. Gençhane Projesi ile gençlere her alanda destek olduklarını belirten Başkan Öztekin; '' Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmesi için online ve yüzyüze üniversite hazırlık kursları açtık. Talepte bulunan tüm öğrencilerimizin YKS sınav ücretlerini karşıladık. Üniversitede okuyan öğrencilerimize burs sağladık. Şimdi de sınava üniversiteli adayı gençlerimiz için puanlarına en uygun tercihi yapmalarına destek oluyoruz.'' dedi.

ylwvm1j5f4hrrcygwx0civgd.jpg

d9pukxhzyvle5uow7eicgmys.jpg

5cz9ldvImfxpkq76d4y83nfr.jpg

p2jtmrsu9fltwbnfr3gzbcou.jpg

egmyrh54k1hvb9ylzsdnImbo.jpg

buaxmymkhncfof0kgwvuop3I.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.