KÂĞITHANE BELEDİYESİ TAM BANA GÖRE FESTİVAL'DE

KÂĞITHANE BELEDİYESİ TAM BANA GÖRE FESTİVAL'DE

Konserlerden özel konferanslara, söyleşilerden imza etkinliklerine kadar gençlerin istediği her şey “Tam Bana Göre Festival” de yer alıyor. Festivalde gençler Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen lezzetleri deneyimlerken sosyalleşebilecek, doyasıya eğlenecek. Ülkenin dört bir yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen festival 9 Ekim'e kadar sürecek.

Kâğıthane Belediyesi de festivale El Yapımı Kâğıtçılık ve Uzay Evi standıyla katıldı. Gençler stantlara gelerek el yapımı kâğıtçılığı işin ustalarından öğrenecek. Uzay Evi'nde ise simülasyonlara katılarak gezegen ve yıldızları tanıyacak. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de festivalin açılış programına katıldı. Başkan Öztekin konuyla ilgili verdiği röportajında; '' Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bu konuda en büyük gücümüzü gençlerden alıyoruz. Seçim öncesi vatandaşlarımıza 53 proje sözü vermiştik. Projelerimizin %90'ını hayata geçirdik. Projelerimiz arasında en çok çocuk ve gençlerin okul ve sosyal hayatına destek olacak hizmetler yer alıyor. Tüm gençleri festivale bekliyoruz. Özellikle yeni hobi edinmek isteyen gençler için standımızı kurduk. Gençler Kâğıthane Belediyesi standına gelerek kendilerine özel kâğıtları el işçiliği ile üretmeyi öğrenecekler. Aynı zamanda diğer standımızda uzayı tanıyacaklar'' dedi.

Türkiye'nin en büyük gençlik festivali özelliğini taşıyan etkinlikte müzik dinletileri, konserler, genç sanatçıların sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Bu sene de 3 milyon civarında misafirin beklendiği festivalde 152 belediye stantlarla misafirleri karşılayacak. Söyleşi, toplantı ve sohbet etkinlikleri düzenlenecek, kitap fuarı açılacak.

zpmpsrxvyswduj1xtaeqamv2.jpg

ki5wlensgcykuvhbrfgjn8y3.jpg

nj8hof0xultpb3yo5r6mlnaf.jpg

gbvrm0dg1tsqwcf9lcbipqel.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.