KÂĞITHANE BU RAMAZANDA DA BİRÇOK ÜNLÜ İSMİ AĞIRLIYOR

KÂĞITHANE BU RAMAZANDA DA BİRÇOK ÜNLÜ İSMİ AĞIRLIYOR

Eğitimci yazar Ahmet Bulut, söyleşisinde namaz kılmanın önemine değindi. Genç, yaşlı, hasta demeden namazın kılınması gerektiğinin, Namazın ibadetinin başı olduğunun ve ihmal etmemek gerektiğinin altını çizdi.

İlk 6 yılda çocuklarımıza dinimizi sevdirmeliyiz diyen Merve Gülcemal; “Peygamber Efendimiz Çocuğu olan onunla çocuklaşsın buyurmuştur. Çocuklarımız bizlere Allah’ın emanetidir, çocuklarımızı sevmeliyiz. Çocuklarımıza da ramazan ayını sevdirmek adına ölçüyü kaçırmadan evlerimizi süsleyebiliriz, böylelikle çocuklarımıza ramazan coşkusunu yaşatabiliriz” dedi.

Aile içerisinde saygı, sevgi ve hoşgörünün önemine değinen Saliha Erdim ise “Anne ve baba çocuklarına örnek davranışlarda bulunmalıdır, aile içinde kullanılan dil ve üslup çok önemlidir, dilimiz güzel olursa halimizde güzel olacaktır." Şeklinde konuştu.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de eğitimci yazarlarla söyleşi programlarında bir aradaydı. Başkan Öztekin program bitiminde eğitimci yazarlara çiçek takdiminde bulunarak katılımcılara teşekkür etti.

lves9kear6cxmf8adqn1tbgm.jpg

ee8dlsjtk6Ifu7iknmxoab1v.jpg

mo8se7lkarr9vajppioh2qlt.jpg

9ej81cp73fs0okvtpgn5dnuk.jpg

uex3fxy7panc5kpwfvjrqt2v.jpg

chbmxkdvnukech3I5vwz46mb.jpg

qjgmpn3xwybtrs28dhjqlkxI.jpg

fzi2qsx8fplqocwwu9y1jarl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.