KÂĞITHANE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

KÂĞITHANE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kâğıthane Meydan’ında gerçekleştirilen törene; Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, Garnizon Komutanı, siyasi partiler, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ve Kâğıthaneli vatandaşlar katıldı. Tören ilk olarak Kâğıthane Meydan’ında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise Kâğıthane’de saygı duruşu gerçekleşti,  ardından ise İstiklal Marşı okundu.

Kâğıthane Belediyesi nikah salonunda devam eden anma programı; sinevizyon ve oratoryo gösterisi ile öğrencilerin günün anlam ve önemine özel şiirleri okumasıyla devam etti. Programda öğrenciler tarafından Atatürk'ün sevdiği türküler de seslendirildi.

Anma töreninde konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Cumhuriyet’imizin kuruluşuna önderlik eden; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde onu bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Atatürk'ün bize bıraktığı mirası yaşatmak, gelecek nesillere taşımak ve daha da güçlendirmek en büyük görevimiz. Kâğıthane Belediyesi olarak bizler de bu kutlu davada üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapma gayretindeyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Kâğıthane’mize 100 eser kazandırdık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

pysqaa2n0ijfbuvu8wrkbxfl.jpg

dos2n57tc6hxe3f4qaknozjy.jpg

n0gfbvfgzokbx1wdkIjpsjzt.jpg

9rylhmIot5m6dvkq814cunzs.jpg

xkytjnw6xrzw2tpp4uysebi5.jpg

hdzpI4172cnqmtv6dfa9uexx.jpg

fprIyaqgcge79tzaixsnk6ut.jpg

e0v5Iojjzxdqkloyshapmeqk.jpg

gmjiz79olupt1vbkwx0dnncm.jpg

bagew9r7su4cofofrwusjaxl.jpg

ysxddz9plgqwj4ej5u23umvl.jpg

4sgpbfhyu9dkclaximp56lzq.jpg

fIdojeifqwgm1kz7wzxsrjpn.jpg

sxbrtowwts2qvzr3gphmang5.jpg

zmc4wIhqzvg0hpearcrm3bus.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.