KAĞITHANE'DE BU BAYRAM DA GELENEK BOZULMADI

KAĞITHANE'DE BU BAYRAM DA GELENEK BOZULMADI



Bu bayram Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane ilçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin ve Kağıthane'deki siyasi partilerin liderleri katıldı.

Yaklaşık bir saat süren bayramlaşma programında konuşan Başkan Öztekin; '' Mübarek kurban bayramı ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin. Her bayramda bir siyasi partinin ev sahipliğinde bütün siyasi partilerle bir araya geliyoruz. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da ortak gayemiz milletimize hizmet etmek. Hamdolsun millete hizmet etme yolunda 3 yılda söz verdiğimiz projelerimizin %90'ını hayata geçirdik. Vatandaşlarımız arasında parti, memleket, statü ayrımı gözetmeden her mahallemize eşit hizmet götürdük. Vatandaşlarımız da teşekkürünü güleryüz ve destekleriyle her zaman gösteriyor.'' dedi.

Siyasi partilerin ilçe başkanlarının bayramını tek tek kutlayan Başkan Öztekin daha sonra AK Parti'deki bayramlaşma programına katıldı. Hasbahçe'de düzenlenen program AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Programda bayram tebrikleri kabul edilirken gündemdeki 2023 ve 2024 seçimleri için başarı dileklerinde bulunuldu.

mncwlwl62xm7b1qej8Ikok5p.jpg

wrc7buqp1ashdhtdnvIvymrk.jpg

6w8hcbsknbyekv3ng2qwv5xt.jpg

nkoemjwgezjh6ay5lqatschx.jpg

epsauvyytdjoigp30azouxf7.jpg

bj1ojtax3qx4c5ak9zmuflnp.jpg

ujsz7bbaofrxq4ccypw1ge9n.jpg

eszebw73rxi5lydfacq9n6od.jpg

k4ysyangzjx5bjrlxh0bdavu.jpg

rdhg47pwt0b31njfgrlwpyoa.jpg

zhqyr7kvkdbros241swIgfwg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.