KÂĞITHANE’DE BU BAYRAMDA DA GELENEK DEĞİŞMEDİ

KÂĞITHANE’DE BU BAYRAMDA DA GELENEK DEĞİŞMEDİ

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından koordine edilen siyasi partilerle bayramlaşma programının bu ramazan bayramındaki adresi Genç Vadi oldu. Bayramlaşma programına AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Hür Dava Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Anavatan Partisi ve Yenilik Partisi'nin ilçe başkanları ile Kaymakam Tahir Şahin katıldı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ev sahibi olduğu bayramlaşma programı ile ilgili; '' Kâğıthane’de nüfusumuz 500 bine yakın büyük bir aileyiz. Aile olmanın bir gereği olarak da ilçemiz adına yapacağımız her işte istişare yoluna gidiyoruz. Her yaştan vatandaşımızın talep ve önerilerini değerlendiriyoruz. Bayramlarda da ilçemizde siyaset yapan parti başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelerek samimi bir ortamda hem hasbihal ediyoruz hem de mevcut çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bayramlarda nasıl ki küslük olmazsa; aynı şekilde farklı siyasi görüşteki partilerin temsilcileri bir araya gelerek siyasete ara verip hemşehrilik paydasında buluşuyor. Bayramlaşma programlarımız birlik ve beraberlik ruhuna katkı sağlıyor.'' diye konuştu.

Başkan Öztekin daha sonra Yeni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, partisinin bayramlaşma programına katıldı. AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk'ün koordine ettiği bayramlaşma programında partililer hem birbirleriyle bayramlaştı hem de 14 Mayıs'ta yapılacak Genel Seçim öncesi istişarelerde bulundu.

kwmw86zp7ffjjrb9chxauycr.jpg

fimhgo58pqblzx0boewsw4Il.jpg

p4ud8qd9m3wcmrj17lsoonif.jpg

jzmsuynlk7wwnIcmbaebyvkh.jpg

c8wmhulfmdcIva6ktzfjgnoy.jpg

lgroflhfvupe67aIutkrdwoz.jpg

ygqIt3ilxcr1w2fzhvb0lo9c.jpg

hgfx3qe4j5k9ues0tvcbh8rk.jpg

8nlfw6xi4onlbsqu9c2oxa7t.jpg

6krejnsb5ckIpxmbdsuhhz8f.jpg

d0npegcuqxy2g7z4s89katpo.jpg

prhm8jvw3dd9sc45vuhloxia.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.