KAĞITHANE'DE KADİR GECESİ PROGRAMINA İLGİ YOĞUNDU

KAĞITHANE'DE KADİR GECESİ PROGRAMINA İLGİ YOĞUNDU

Türkiye'de Kovid-19 kısıtlamalarının büyük oranda kalkmasıyla birlikte Kadir Gecesi, iki yıl aradan sonra cami ve meydanlarda ibadet ve duayla idrak edildi.



Kağıthane Belediyesi bu yıl ramazanın 26. gününe denk gelen Kadir Gecesi'nde bir dizi program tertipledi. Merkez Mahallesi Meydanı'ndaki etkinlik alanında yüzlerce vatandaş buluştu. Seyrantepe Camii İmam Hatibi Fatih Aydın tarafından önce Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, ardından tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi. Gece dolayısıyla program sonunda Türkiye ve tüm İslam alemi için dualar edildi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı da ilçedeki tüm camilerde teravih sonrası vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, mübarek Kadir Gecesi'nin hayırlar getirmesini dileyerek; '' Kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla yaşlısıyla bu geceyi anlamak üzere Meydan'dayız. Rabbim hepimizi arınmış bir şekilde bayrama erişmeyi ve razı olduğu kullar arasına dahil olmayı nasip eylesin. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor; huzur, barış, mutluluk ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

vaswzetlfsnt0quhzxvIcjpm.jpg

kz9cmvI3rq5spxm8wvgj4yen.jpg

sv1zf2nkuwaa4pf9clrkipth.jpg

lxIu6ybdqxs7tspmfoiekd8z.jpg

y7lx2kubv9gzdrcspnjw4avp.jpg

r8a14s3eph9esylwjzu0vafl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.