KÂĞITHANE’DE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KÂĞITHANE’DE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Kâğıthane’de her yaştan vatandaşın sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımı için düzenlenen etkinliklerde çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı tiyatro oyunları ve film gösterimleri, söyleşi ve konserler yer alıyor. Etkinlikler Kâğıthane Belediyesi’ne ait 10’a yakın kültür merkezinde gerçekleştiriliyor.

Etkinliklere katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Her yıl düzenlemiş olduğumuz kültür sanat sezonumuzu bu yıl da Ekim ayı itibarıyla açtık. Etkinliklerimiz 2024 Haziran ayına kadar devam edecek. Etkinliklerimize her yaştan vatandaşımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

Kâğıthane Belediyesi’nin Ekim-Kasım Ayı kültür sanat ajandasında birbirinden anlamlı ve eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Kültür merkezlerinde Ekim- Kasım ayının öne çıkan etkinlikleri; Mutluluğu arayan ayıcık çocuk tiyatrosu, Arkadaşlık sanatı yetişkin tiyatrosu, Yener Çevik konseri, Buray konseri, Sufle konseri, Hilal Altın kadınlar matinesi, TRT İstanbul Radyosu Ses ve Saz Sanatçıları Türk Halk Müziği konseri, Şekersiz konseri yer alıyor. Ayrıca Eğitimci ve Yazarlar Alişan Kapaklıkaya, Hatice Kübra Tongar ve Serdar Tuncer’de söyleşi programları ile Kağıthaneliler ile bir araya gelecek.

sIhv6wkxdauz3tanmoxcol7h.jpg

grh5j7l0rmf4w26eklnxqdc8.jpg

qxwecz3lsn92l0gpgrcybbqo.jpg

21jg80efhp5mgvyk3znjy6xd.jpg

8qezroi4zmm0l1djgtupbI7d.jpg

l3g8s1c0twqrds7cIlbmeukg.jpg

b38zpgfcdrm7ybnkdcuIjwzl.jpg

fhtyvj6mfoqo8Ip1a5jiag7r.jpg

1cgw8qotgzkhqy2ammlhi6lt.jpg

jpcwlthwuq6okxIgr3dsxvap.jpg

y2ncobj0irvjxfqknrkve7ge.jpg

pI4hepykqglt0rxson1d2n3b.jpg

1cfnwkod78c92zjhghxjpstp.jpg

g7ktvjarhflofbnnrskhvm6b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.