KÂĞITHANE’DE SİYASİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BU BAYRAM DA DEVAM ETTİ

KÂĞITHANE’DE SİYASİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BU BAYRAM DA DEVAM ETTİ

Kâğıthane Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma programına; ilçedeki siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Farklı siyasi görüşteki partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek bayramın manevi havasını Kâğıthane’mize yansıtıyoruz. Görüşlerimiz her ne kadar farklı olsa da ortak gayemiz; ilçemizin her anlamda daha yaşanılabilir, daha güzel bir yer halini almasını sağlamak. Her yıl samimi bir ortam oluşturarak siyasi parti temsilcileri ile hem hasbihal ediyoruz hem de mevcut çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Siyasi parti temsilcileri ile bayramlaşma programını önümüzdeki senelerde de birlik ve beraberlik içerisinde devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Öztekin daha sonra AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen partisinin bayramlaşma programına katıldı. Hasbahçe ‘de düzenlenen programa İstanbul 2. Bölge Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuba Güllük Dengiz, TDED Genel Başkanı Ekrem Erdem ve AK Partili vatandaşlar katıldı.

lpjgv0usfj5ogtsycohm7ukl.jpg

5drljgqr968ouba3wew42zmh.jpg

9yhouqt4jafrcslqyu2wnhtv.jpg

2xzq0pdjnyxlf3twcepuof96.jpg

dq80twhuf2zg5qwuvonjl9t7.jpg

lqhbvpxmItckwv7ix6roqhfa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.