KAĞITHANE'DE ULAŞIM DAHA KOLAY HALE GELDİ

KAĞITHANE'DE ULAŞIM DAHA KOLAY HALE GELDİ



Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in seçim öncesi sözünü verdiği 53 projesinden biri olan 'Kolay Kağıthane' hayata geçirildi. Proje kapsamında ilk etapta Mehmet Akif Ersoy, Gürsel ve Talatpaşa mahallelerinde ulaşımı kolaylaştıracak ring seferleri oluşturuldu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuyla ilgili; '' Kağıthane Belediyesi olarak toplu taşımanın bulunmadığı ara cadde ve yollarda; mahallelerimizi birbirine bağlayan ücretsiz ring hatları oluşturduk. Her gün aynı zaman dilimlerinde mahallerimizdeki belirli güzergahlardan ring araçlarımıza binen vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına, toplu taşıma noktalarına ulaşımlarını sağlıyoruz. Kağıthaneliler artık belediye binası, kaymakamlık, hastaneler, kültür merkezleri, spor kompleksleri ve merkezi noktalarla, metro metrobüs gibi ulaşım akslarına; ücretsiz servis araçlarımızla kolay ve hızlı bir şekilde varabiliyor.'' dedi.

Belediyenin ring seferleri her gün yüzlerce vatandaşın hayatını kolaylaştıdı.Ring seferlerinin saat ve güzergah bilgilerine belediyenin web sitesinden erişim sağlanabiliyor.

v8eg4uss7ad2xjme0wtrijya.jpg

gcfgIijnabxsl6yzkqusl9xc.jpg

32jyIsom0j8dtvuzxtvqycqg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.