KAĞITHANE'DE YEDİDEN YETMİŞE MAHALLE ŞENLİĞİ

KAĞITHANE'DE YEDİDEN YETMİŞE MAHALLE ŞENLİĞİ



Kağıthane Belediyesi tarafından komşuluk kültürünü yaşatmak, çocukların yazı güzel hatırlamasını sağlamak adına her akşam farklı bir mahallede şenlikler düzenleniyor. Mahalle meydanlarında gerçekleştirilen şenliklerde çocuklar için yarışma, konser ve gösteriler düzenlenirken yetişkinler de bu şenliklerde buluşarak komşularıyla hasbihal ediyor. Şenliklere yediden yetmişe tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şenliklerde ayrıca çocuklar ücretsiz dağıtılan pamuk şeker ve patlamış mısır gibi ikramlardan da tadıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ailelerin eğlencesine ortak oldu. Şenliklerde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Öztekin; '' Çocuklarımız yoğun bir okul dönemi geçirdi. Yazın eğlenmeyi fazlasıyla hakettiler. Hem onları eğlendirmek hem de ailelerimizle buluşup talep ve önerilerini değerlendirmek için bu şenlikleri düzenliyoruz. Her birimize güzel birer hatıra oldu. Çevrede bulunan esnaflarımız da oldukça memnun. Bu sayede yetişkinler çocuklarıyla beraber hem eğlenmeye geliyor, hem de civardan alışverişlerini yapıyorlar. Mahallelere canlılık katıyor.'' dedi.

afu5oqd9lf6bwb102chynopv.jpg

gsvphqjrq3towxp0k95ixlr4.jpg

zv5tdj3hbu7Iudvr0mywc98p.jpg

rdhlvwjtfkcqxn9elpqjuw3d.jpg

zhk1ea7s8cxvtgqI9miblurh.jpg

vwcn9tulo1f6pl3aIhmw5t7r.jpg

mmcnjgcjs6hhk8fofd4pqpyl.jpg

bdhe6p3fz1ybtctxgeifvwgu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.