KAĞITHANE GİDEREK PARK CENNETİNE DÖNÜŞÜYOR

KAĞITHANE GİDEREK PARK CENNETİNE DÖNÜŞÜYOR

Açılış programının ev sahipliğini Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı. Programa Kaymakam Tahir Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fuat Günday, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Muhtar Süleyman Bölük, basın mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Öztekin açılışta yaptığı konuşmada; ‘’ Çalışma kapsamında 3 bin m2 bu alanı birçok farklı türde ağaç ve bitkiyle süslediğimiz; çocuk oyun grubu, yürüyüş, spor ve dinlenme alanlarını baştan sona yenileyerek ilçemize kazandırdığımız Havuzlar Parkı'nın açılışındayız. Burası önceden zemininden ışıklandırmasına her şeyiyle eski, kötü bir görünüme sahipti. Vatandaşlar gelip zaman geçirmeye çekiniyordu. Ama şimdi görüyorsunuz; sanki sokakta değil de evimizin bir köşesi gibi her yer pırıl pırıl, temiz ve aydınlık.’’ diye konuştu.

Kâğıthane Belediyesi, Havuzlar Parkı ile beraber bugüne kadar Halay Sokak Parkı, Meydan Botanik Bahçesi, Yahya Kemal Su Parkı, Sultan Selim Karakol Parkı, Emniyetevler Bosna Hersek Meydanı Muhtar Zeki Uzun Parkı ve Çağlayan Yavuz Selim Parkı'nı hizmete açtı. Ayrıca ilçedeki 300'ün üzerinde parkta modernizasyon çalışmaları tamamlandı.

ba4fl7Ihcq1koxmqduwz6kpf.jpg

m5x0b74zzhvu2jpfgqkwh3f1.jpg

f39ms8bhnqzoqykpido1wsgl.jpg

ez5dcvimcagm4jbpjhvu8ywa.jpg

asm8lyxvudftcruehlfyabch.jpg

robqj2uelxpag6bk8Idletmg.jpg

ia6tay8qwghj49gnlImpbert.jpg

rxptz9rdghzwuIf0e6lmq1so.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.