KAĞITHANE KAYMAKAMI TAHİR ŞAHİN, KİLİS VALİSİ OLDU

KAĞITHANE KAYMAKAMI TAHİR ŞAHİN, KİLİS VALİSİ OLDU



Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Kağıthane Kaymakamı Tahir Şahin, Kilis Valisi olarak atandı. Kağıthane Kaymakamlığı, 11 Ağustos Cuma günü Fatih Sultan Mehmet Tabiat Parkında Vali Şahin adına Kağıthane Belediyesi'nin ev sahipliğinde yemekli bir veda programı düzenledi.

Kilis Valisi Tahir Şahin kendisi adına düzenlenen veda programında; '' Kağıthane'deki görev süremiz boyunca vatandaşlarımızın her zaman güleryüzleri ile karşılandık. Kağıthane'nin gönlümdeki yeri her zaman ayrı olacak. Hizmet sürecimizde destek ve samimiyetini yürekten hissettiğim Kağıthane Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve kıymetli Kağıthanelilere çok teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ''Kaymakamımıza ilçemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Kensiyle görev süresi boyunca oldukça uyumlu çalıştık. İlçemizin inşası ve vatandaşlarımızın huzurlu yaşamı için büyük emekleri oldu. Kendisini güzel hatırlarla uğurluyoruz. ” dedi.

Veda programına mülki erkanın yanı sıra muhtarlar, gaziler, şehit aileleri, stk başkanları, siyasi parti başkanları ve yerel basın katıldı.

7kmz9srpgl8bftyjIxm4x2wu.jpg

o187l2bxrjuyatmvseqpIeog.jpg

3tuckaqrlokIwfm109xrqcfi.jpg

t7pswy25onmupa9bk6hx4zjd.jpg

em2l4is5ppyt0gbqb1sorand.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.