KÂĞITHANE’NİN 5 MİLLET KIRAATHANESİNDE BİNLERCE GENÇ SINAVLARA HAZIRLANIYOR

KÂĞITHANE’NİN 5 MİLLET KIRAATHANESİNDE BİNLERCE GENÇ SINAVLARA HAZIRLANIYOR

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in sözünü verdiği 53 projeden biri olan Millet Kıraathanesi projesi; ilçede 5 farklı noktada hayata geçirildi.

İlki 2020’de Emniyetevleri Mahallesi’nde açılan Millet Kıraathanesi’nin ikincisi Hamidiye Mahallesi’nde, üçüncüsü Sultan Selim Mahallesi’nde, dördüncüsü Merkez Mahallesi’nde ve son olarak beşincisi Gültepe Mahallesi'nde hizmet veriyor. Öğrenciler kıraathanelerde ders çalışırken bir diğer taraftan araştırma yapabiliyor. Öğrencilerin kaynak kitap arayışında yeni adresi olan kıraathanelerin içerisinde binlerce roman, eğitim, araştırma, bilim, inceleme, edebiyat ve daha pek çok türde kitap bulunuyor.

Tesislerde kitap okuma alanları, toplantı salonları, sunum ve söyleşi bölümleri de yer alıyor. Ayrıca ziyaretçilere ücretsiz internet, çay ve çorba ikramlarında bulunuluyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıraathanelerden bugüne kadar on binlerce gencin yararlandığını belirterek; '' Gençlerimiz buraya gelerek hem uygun bir ortamda sınavlarına hazırlanıyor hem de sosyalleşiyorlar. Ders çalışmaları için gerekli kitapları yine kıraathanelerimizden ücretsiz olarak temin ediyorlar. Gençlerimizden ve ailelerinden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Her birine sınavlarında başarılar diliyorum.'' dedi.

xehkgrnmeudpq6z5kmx7t9np.jpg

kqn6nvehcxg4wwz0ppitIoyf.jpg

3wanhqlmvg6vc5mjfpetwjuh.jpg

nmlnduhvzzrtsIqtx9if1je3.jpg

viqc5ymu63jfbyIjbswzdlqz.jpg

phnoacjdut0efvmzf8gxqIgr.jpg

echondl3I9hilnpc7yttmbr0.jpg

f5r9n1jh8bkx7bm0kzochroy.jpg

yfsh2rojxhzuepulogv4yr9x.jpg

xf7ewusk2dnguao6zyIj0ch8.jpg

hdbbqvatqxs6ne0pvemu9h8d.jpg

j0mng1hdlotxkyqz7cIpjwbx.jpg

k0pvyaxwlh1byjxu8on6ousg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.