KAĞITHANELİ ÇOCUKLAR RAMAZAN'I ÇOK GÜZEL HATIRLAYACAK

KAĞITHANELİ ÇOCUKLAR RAMAZAN'I ÇOK GÜZEL HATIRLAYACAK



Kağıthane Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla çocuklar için düzenlediği eğlenceli etkinlikleri sokaklara taşıdı. 'Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla Ramazan etkinliklerine başlayan Kağıthane Belediyesi çocukları da unutmadı. Her gün farklı bir mahallede 16.00-18.00 arası çocuklar için yarışmalar ve gösteriler düzenleniyor. Çocuklar ayrıca Nasredddin Hoca, Keloğlan, Hacivat-Karagöz tiplemeleriyle de eğlenceli vakit geçiriyor. Kağıthaneli çocuklar büyüdüklerinde etkinlikler sayesinde Ramazan'ı güzel hatırlayacak.

Çocuklar için Ramazan etkinlikleri sadece mahallelerle sınırlı değil. Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Meydanı'nda her akşam iftardan sonra çocuklara özel etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler bayrama kadar devam edecek.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde her akşam bin kişiye yemek dağıtılmak üzere iftar çadırı kuruldu. Depremin vurduğu ilçede yaralar sarılırken, depremzede vatandaşlar Ramazanın manevi havasını iftar çadırında hissediyor. Deprem bölgesindeki çocuklar da unutulmadı. Kağıthane Belediyesi tarafından iftar çadırının kurulduğu alanda çocuklar için her akşam Ramazan etkinlikleri düzenleniyor.

ubfy4xzp7vejzhkgi5p36nyt.jpg

pndkcwkyjvb5siay7jgh8mhd.jpg

hbeIcploamhunjxwckq5wgid.jpg

sIe4x7wldlmjjxcswka3bdy6.jpg

nfqvgufdwoeelqItkim1sdmc.jpg

ul4pnd92vfcyu0e5gsckijsa.jpg

plf8vbcgrzrf7i6yudo2clsq.jpg

bfkme1vlxwhsavu7gzixqz2g.jpg

g3xmblrfknhd17qwep2zd5ey.jpg

vcrytdha0glpswmudzzjy3rf.jpg

z6820afputctn4cdrxIvylgq.jpg

afIxvbgzk81h0p3ypnmebklw.jpg

kxbrdasbiq7pz4ol8aotfIt9.jpg

sfvly2z67qkyhroIus9np1pj.jpg

cj6ijwbwkq0fpnvtzhbuyupg.jpg

913e8qojsldgy7dm6an4orct.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.