KÂĞITHANELİ ÇOCUKLAR YAZI VERİMLİ GEÇİRECEK

KÂĞITHANELİ ÇOCUKLAR YAZI VERİMLİ GEÇİRECEK

Kâğıthane Belediyesi bu yaz da çocuklara birbirinden farklı spor branşlarında yetkinlik kazandıracak. Uzman eğitmenler eşliğinde yaz süresince 22 farklı branşta spor eğitimlerinin verileceği ilçede geleceğin şampiyonlarının yetiştirilmesi hedefleniyor. Yaz spor okullarında 4-15 yaş aralığındaki çocuklara Modern ve Geleneksel Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Yüzme, Golf, Basketbol, Futbol, Hentbol, Tekvando, Karate, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, Cimnastik, Futsal, Atletizm, Boks, Wushu ve Dart eğitimleri verilecek. Engelli çocuklar da unutulmadı. Engelli çocuklar için de yüzme ve basketbol eğitimleri hazırlandı.

Eğitimler Belediye'nin Yahya Kemal ve Hamidiye'deki tesisleri ile Hürriyet'teki Hasan Cevahir Spor Merkezi'nde verilecek. Veliler çocukları için başvurularını tesislere gelerek yaptırabilecekler.

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 'Sporcuhane' projesi kapsamında bugüne kadar on binlerce çocuk ve gence ücretsiz sportif eğitimler verdiklerini belirterek; '' Hem yeteneklerini keşfedecek, yeni beceriler kazanacak ve yeni arkadaşlar edinecekler. Hayatın içinde daha disiplinel olmayı öğrenecekler. Zihinsel ve bedensel yönden daha sağlıklı gelişecekler. Her birini ileride şampiyon olarak görmeyi diliyoruz.'' dedi.

xv3lplcbhw5q9yzha8egno6b.jpg

gsqoow1jfet0a8dm32bmhkpi.jpg

rbsIg0nyqarnxvf5dee8ilc1.jpg

dttflvauhz69jvn4ubkxw7xe.jpg

zglcqdnytlbufxxrhvwpst4b.jpg

klvhczjd9tmbink8w37rIvft.jpg

eo5r3pclmtbqmazrxyvyn9sa.jpg

t9ygs2q01sknbeldmbnmgld4.jpg

d5w2k8ntjaerycqc4m6xwtb3.jpg

t6kvfjpoohlrqcrdq9nIs2mj.jpg

mq5rt67jwuxa0shrdglze9ao.jpg

iuw97I8nzaemtsghxdqy3okj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.