KÂĞITHANELİLER, TÜRKİYE’NİN GURURUNU TOGG’U YAKINDAN İNCELEDİ

KÂĞITHANELİLER, TÜRKİYE’NİN GURURUNU TOGG’U YAKINDAN İNCELEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kâğıthane’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bakan Soylu ilçeye Türkiye'nin yerli ve milli arabası TOGG ile geldi. Arabaya Kağıthanelilerin ilgisi yoğun olurken vatandaşlar fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de Bakan Soylu'yu karşılamak üzere geldiği Merkez Mahallesi'nde TOGG'u inceledi. Başkan Öztekin; '' Ülkemizin yeni yüzyılına girerken ülkeleri kıskandıran dev projelerin gururunu yaşıyoruz. TOGG da onlardan biri. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, bir zamanlar hayal olan dev projeleri gerçeğe dönüştürüyor. Bu büyük atılım sürecinin devamı için bizler de var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki Kâğıthane’miz, Cumhurbaşkanımıza her zamankinden daha büyük destek vererek istikrarın sürmesine katkı sağlayacak.'' dedi.

Başkan Öztekin TOGG için ön başvuruda bulunduklarını ancak kurada çıkmadığını belirterek ilerleyen zamanlarda başvuruyu yenileyeceklerini söyledi.

8vxrjh2jk1aoo0wn7txqlIau.jpg

j3h2cpl0wxv7jy8xredyfkib.jpg

zu2fcjwedIty5vq0k1hwpobi.jpg

takvj3b82b9ucln6zomIt4pu.jpg

gdo4lbhal1qndmazr0pxwqws.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.