KASTAMONU TANITIM GÜNLERİ BAĞCILAR’DA BAŞLADI

KASTAMONU TANITIM GÜNLERİ BAĞCILAR’DA BAŞLADI

 Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Memleket Günleri” programı Kastamonu’yla birlikte başladı. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi binasında gerçekleşen etkinliğin açılışını AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, KASDER Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş yaptı.

Kastamonu’yla ne kadar gurur duysak az

Kendisi de Kastamonulu olan Özdemir, böylesine güzel bir programa ev sahipliği yaptığı için mutlu olduğunu söyleyerek “Kastamonu’nun İstanbul’un hamuruna önemli bir maya kattığına eminiz. Efendiliği, çalışkanlığı, vatan ve millet bağımlılığıyla örnek gösterilen bir memleket olan Kastamonu’yla ne kadar gurur duysak azdır. Doğa, kültür ve gastronomisiyle ülkemize değer katan kadim şehir Kastamonu’yu en güzel şekilde tanıtacağız” dedi. Özdemir, tanıtım günlerinin Trabzon ve Malatya’yla devam edeceğini belirtti.

6 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek

Açılışın yapılmasının ardından davetliler, sergi alanının ve stantları gezdi. Katılımcılar hem Kastamonu hakkında bilgi edindi hem de yiyeceklerin tadına baktı. Halk oyunları ekipleri de Kastamonu yöresine özgü folklor gösterisi sundu. Kastamonu’nun kültürel zenginliğini ve birbirinden lezzetli yiyeceklerini İstanbulluların damak tadına sunan Memleket Günleri, 6 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek.

jthgubd8mkvfecnk01aylfdx.jpg

b50orgxkol6yfdyvqgjjdhuw.jpg

x1c23n054rslgmoxkqjosf67.jpg

0uowcbvrbqnkpyp7mw9jzsef.jpg

qcz74jomrxuf9l5vi6l8ykeh.jpg

clhbo0qwa9ntftrkzp8mgpdv.jpg

k14lnoohmkbtexdjd3pe20v8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.