Kitap Fuarımız, her yaştan kitapseverin buluşma noktası halinde geldi

Kitap Fuarımız, her yaştan kitapseverin buluşma noktası halinde geldi

Olumsuz hava şartları da göz önünde bulundurularak kapalı bir alanın oluşturulduğu kitap fuarında 60’ın üzerinde seçkin yayınevinin standı bulunuyor.

Ramazan ayı boyunca tüm gün açık olan kitap fuarına sadece Eyüpsultanlılar değil İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen birçok okuyucu da yoğun ilgi gösteriyor.

Ramazan’ın güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşamak isteyen vatandaşlar, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği birbirinden özel etkinliklere katılırlarken, Kitap Fuarını da gezmeyi ihmal etmiyor.

Fuar, Türk edebiyatından dünya klasiklerine, romanlardan şiir kitaplarına kadar yüzlerce kitabı öğrencilerle buluşturuyor, çocukların farklı alanlarda kitapları incelemeleri için bir fırsat sunuyor.

Özellikle haftasonları dolup taşan Kitap Fuarını, çocuklarıyla birlikte gezen kitapseverler “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tüm kitapseverler mutlaka bu fuarı gezip görmeli. İftarımızı Eyüpsultan’da açtıktan sonra etkinlikleri katılıp, kitap fuarını geziyoruz. Her yerde kitap kokusu var. Bu sene kapalı bir mekanda fuarın düzenlenmesi de çok iyi olmuş; soğuk havalarda da rahat rahat gezebiliyoruz” diyorlar.

eosff62ktukdejcww0yyIlh8.jpg

uIxtpcv5hj4fr29cluoagkmk.jpg

bw9tbofqj2vhe3x4kkd5uqzu.jpg

qsxgajbvwxhngmdc2rw7kf84.jpg

qcyt0mobIrxa63qf8us9wuy4.jpg

dxcsvrydwr8zpqxfklo9mcon.jpg

lpagzofvdqmy3axilwu8nnse.jpg

wmrl6p0dqrabjxtf2bzdohvy.jpg

twu5lxjumig4j9oesv0mbhIq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.