Minik zabıtalar karanfil dağıttı

Minik zabıtalar karanfil dağıttı

Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, her yıl 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Eyüpsultan Meydanı ve Fahri Korutürk Caddesinde zabıta kıyafeti giymiş çocuklarla birlikte vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı; lokum ikramında bulundu.

Zabıta ekipleri ve minik zabıtalarla birlikte Fahri Korutürk Caddesinde karanfil dağıtan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, tüm zabıtaların Zabıta Haftası'nı kutlayarak, "Belediyecilik 24 saat, bizde de 24 saat çalışan tek kolluk gücümüz zabıta birimimiz. Bu haftada Zabıta Haftası. Ülkemdeki bütün zabıta çalışanlarının günlerini tebrik ediyorum. Kazasız belasız bir yeni dönem temenni ediyorum. Vatandaşlarımızdan da zabıtalara kolaylık sağlamalarını rica ediyorum. Onlar biliyorsunuz sokakta bizim en ön uyarıcı gücümüz. En ufak şikayetlere önce onlar gidiyorlar, onlar müdahale etmeye çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın her an, her daim yanındalar; hizmetindeler. O yüzden vatandaşlarımızın zabıta hizmetlerini yakinen takip etmelerini rica ediyorum. Zabıta Haftası kutlu olsun diyorum" dedi.

Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yılı olan haftada, vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışan Zabıta ekiplerini vatandaşlar da tebrik etti.

hszfluuvqarmi963ddhzk4ay.jpg

ojIv4ybwutmyorhcdlewikqr.jpg

dsjr8jxcmnysl7kcho0pfvwg.jpg

iqjetydzrgrekbn1bwxsfd3c.jpg

p1rtprsyjbzxekd9shuunci5.jpg

twhe7bpsd25qtk0hnr6pnxzy.jpg

rokteye4qftj0wImyfv6dzum.jpg

6xtmbfy94mwgon538seknosj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.