MİNİKLER YEŞİLCE ÇOCUK YUVASI’NDA EĞİTİMLERE BAŞLADI

MİNİKLER YEŞİLCE ÇOCUK YUVASI’NDA EĞİTİMLERE BAŞLADI

Milli Eğitim müfredatına uygun okul öncesi eğitimler verilen Yeşilce Çocuk Yuvası; toplamda 250 m² alanda, iki katlı ve 120 öğrenci kapasiteli olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca çocuk yuvasının içerisinde eğitim sınıfları, açık ve kapalı oyun alanlar ve yemekhanesi bulunuyor.

Yeşilce Çocuk Yuvası’nda çocuklar; uzman öğretmenler gözetiminde öğreniyor, eğleniyor ve sosyalleşiyor. Eğitimler çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak adına haftaiçi olacak şekilde gerçekleşiyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Seçim öncesi sözünü verdiğimiz Çocuk Yuvası projesinin ilkini Yeşilce'de açtık. Hamidiye Mahallemizde de çok yakın bir zamanda çocuk yuvamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Çocuk yuvaları çocuklarımızın sosyalleşirken, yeni bilgi ve birikimler edinebileceği bir yer. Çocuklarımız ve aileleri bu projeden çok memnun kaldı. Çocuk yuvamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

zqtaygmubvr86h3nfzxci4gh.jpg

1qktewms79nxnjffk8clwyde.jpg

tqf6wkr2wcumsophymgcnsfk.jpg

xybfju7uwpjiytrtzd1rk9sn.jpg

ucnm7sxzdytIxtb2jeeow1rk.jpg

wvdv3arIuujzpwjzsy5kdfbq.jpg

Ire9cbjeauismohnsp46j5fh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.