Nermin Ersan: Benim elim ayağım oldular

Nermin Ersan: Benim elim ayağım oldular

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizliği bayramlar gibi özel günler haricinde de rutin olarak yaklaşık 2 ile 3 hafta arasında gerçekleştiriliyor.

200’E YAKIN VATANDAŞIN EVİ HER AY RUTİN BİR ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR

Ekipler tarafından tespit edilen 200’e yakın vatandaşın evi köşe bucak temizlenerek pırıl pırıl hale getiriliyor.

Her gün 6 ile 10 arasında evde temizlik hizmeti veren Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemeleri adına onlarla yakından ilgilenerek, sohbet eşliğinde güzel bir gün geçirmesini sağlıyor.

NERMİN ERSAN: BENİM ELİM AYAĞIM OLDULAR

Evde temizlik hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızdan biri de İslambey Mahallesi’nde oturan 72 yaşındaki Nermin Ersan. Yalnız başına yaşayan Ersan, temizlik hizmetinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getiriyor:

"Ben hastalanınca kendi işimi yapamaz hale geldim. Evim çok kirlenmişti. Belediyede çalışan komşumdan bana yardımcı olması için rica ettim, sağolsunlar benimle hemen ilgilendiler. Bu hizmetten 3 aydır yararlanıyorum. Benim elim ayağım oldular. İşlerim kolaylaştı, rahatladım. Allah başkanımızdan ve ekibinden binbir kere razı olsun"

tjhknktqgafvmvpmyo6geifw.jpg

wgIzjcvegpkv43waujedfos2.jpg

6keoqqpehwfgbdcldmvow8ku.jpg

we41b0ozdlghma37dt9phkqw.jpg

Itgkqavk80dmayg79zip5sxd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.