Nişanca Bilgi Evi’nde öğrenciler çok mutlu

Nişanca Bilgi Evi’nde öğrenciler çok mutlu

Eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal adaletin sağlanması adına hizmet veren Bilgi Evleri’nde takviye dersler, LGS hazırlık, sanatsal faaliyetler ve farklı başlıklarda atölyeler yer alıyor.

İlçede, çocukların ve gençlerin enerjilerini, becerilerini doğru yönde kullanmalarına olanak sağlayan, böylelikle yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyan 10 Bilgi Evi’nden birisi de Nişanca Bilgi Evi...

NİŞANCA BİLGİ EVİ’NDE EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Nişanca Mahallesi’nde çocuklara sıcak bir yuva ortamında teorik bilgiyi ve beden gelişimini destekleyecek eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Nişanca Bilgi Evi’nde çocuklar Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler gibi okuldaki derslerine katkı sunacak tüm branş derslerini alıyorlar. Öğrenciler, branş derslerinin yanı sıra hem kişisel gelişimlerine katkı sunacak, hem de sosyalleşme imkanı bulabilecekleri takı tasarım, resim, müzik ve minyatür gibi sanatsal etkinliklere de katılıyorlar.

NİŞANCA BİLGİ EVİNDE 280 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Haftanın 5 günü eğitim verilen merkezde dersler hafta içi 10:00 ile 17:00 saatleri arasında, haftasonları 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılıyor. Nişanca Bilgi Evi’nde 280 öğrenci eğitim alıyor.

“BURADA DERSLER KEYİFLİ VE VERİMLİ GEÇİYOR”

Nişanca Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrenciler dersler ve öğretmenlerini çok sevdiklerini belirterek, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Derslerimiz çok keyifli ve verimli geçiyor. Özellikle burada gördüğümüz branş dersleri sayesinde okuldaki başarımız artıyor. Atölye çalışmalarıyla da sanatsal faaliyetlere katılıp, stres atıp, kaliteli zaman geçiriyoruz” diyor.

Nişanca Bilgi Evi’ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 0212 440 05 93 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.

xjf4dvltjrtvc5wI6p9mnsx2.jpg

rdsmpmv9b0yurwfe2cxIviza.jpg

xygru9yslqobwf82mpwkdieq.jpg

kbw96sq5v3t4nfz28xs0hpyo.jpg

o5axouyqqu091fxh3twme2rw.jpg

n5iu0amugky69eahhe7pswld.jpg

nkhsoqIuct0zwrqt5x3vgbcl.jpg

raj6vkoIv2wildpfxardneft.jpg

7nrbucda4pfoipjoyv0cdwvf.jpg

cendkfxyxInjarc5gsmt7wd0.jpg

oqowtrt9phda1plex8yacngu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.