Okan Özeren,”Bu anayasa değil son yasa”

Okan Özeren,”Bu anayasa değil son yasa”

CHP Kağıthane, Seyrantepe mahallesi başkanı Okan Özeren, “Karanlığın hakim olduğu ülkede insanlar mutsuz olur. 16 Nisan’da hep birlikte hayır demeliyiz ve kazanmalıyız” dedi

CHP Kağıthane, Seyrantepe mahallesi başkanı Okan Özeren Seyrantepe sokaklarını, Pazar esnafını tek tek dolaşarak Hayır çalışması yapıyor.

Seyrantepe esnafına niçin hayır dediklerini anlatıp, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra hükümetin ‘Kandırıldık’ demesini eleştiren Başkan Okan Özeren, “Bu kadar kolay kandırılan biri nasıl olacak da bir daha kandırılmayacak.  Bu kandırıkçıların bizi kandırmasına müsaade etmemeliyiz. Bu anayasa değil son yasa. Bunun için hayır demeliyiz” dedi.

Hayır dalgasının büyütülmesi gerektiğini vurgulayan Okan Özeren, “ Televizyonlar ellerinde, radyolar ellerinde bütün propaganda aygıtları ellerinde olabilir ama bizler,  AKP  ve MHP’ye oy veren emekçilerin kapısını çalacağız. Kararsız seçmenlere yönelmemiz gerekiyor. O yüzden halk arasında emekçiler arasında yaygın bir çalışma Seyrantepe’de yürütüyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum