Ozel HairTransplant: Saç Ekiminde Türkiye’nin En İyisi Olmak İstiyoruz

Ozel HairTransplant: Saç Ekiminde Türkiye’nin En İyisi Olmak İstiyoruz

Ozel HairTransplant: Saç Ekiminde Türkiye’nin En İyisi Olmak İstiyoruz

Saç ekiminde başarılı çalışmalarıyla bilinen OzelHairTransplant Kurucusu Emre Beltagy, saç ekiminde Türkiye’nin en iyisi olmak istediklerini ifade etti: “Saç, aslında her insanın süsüdür. Bu nedenle birçok insan saçına oldukça fazla önem verir. Fakat stres, genetik etkenler başta olmak üzere birçok husus; saçlarda zaman içerisinde dökülmelere neden olur. Saç ekimi, şu anda saç dökülmelerinde bilinen en iyi çözümdür. OzelHair olarak saç ekiminde en son teknolojileri kullanıyor, yenilikçi saç ekim teknikleriyle yüksek başarı oranına ulaşıyoruz. Yaptığımız çalışmaların temel amacı, saç ekiminde Türkiye’nin en iyisi olmak.”

Saç ekiminde zaman içinde çok önemli gelişmelerin yaşandığını, bu durumun çok daha başarılı saç ekimlerine ulaşılmasına olanak tanıdığını belirten Beltagy, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “OzelHair olarak son teknolojik ekipmanlar ve teknikleri kullanarak hastaların istedikleri saç yapısına ulaşabilmelerine katkıda bulunuyoruz. Saç ekimi, sıklıkla gelişen bir uygulama olduğundan, gelişmelere ayak uydurabilmek çok önemli. Gelişen ve yüksek başarıyı hedefleyen saç ekim teknikleri, gür ve hacimli saçlara olanak tanıdığından; biz de bu tür teknikleri kullanarak saç ekim uygulamalarında bulunuyoruz.”

En Son Teknolojileri Kullanıyoruz

“Saç ekiminde en son teknolojileri kullanıyoruz. Çünkü temel amacımız, hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek.” ifadelerinde bulunan Emre Beltagy, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Saç ekimi sırasında hastanın acı ya da ağrı hissetmemesi için son derece önemli işlemlerde bulunuyoruz. Bunun yanı sıra kullandığımız cihazların her biri üst düzey bir teknolojiye sahip.”

Safir, FUE ve Choi Kalemi Tekniği ile Saç Ekimi Yapıyoruz

Saç ekiminde Safir, FUE ve Choi kalemi tekniğinin yüksek başarıyı hedeflediğini belirten Emre Beltagy, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Safir, FUE ve Choi kalem tekniğinin her birinin kendisine göre farklı avantajları bulunuyor. FUE tekniği, yüksek greft oranlarını mümkün hale getiriyor. Bunun yanı sıra Choi kalem tekniği, saç derisinde kanal açılmadan gerçekleştirildiği için iyileşme süresinin kısalmasını sağlıyor. Her üç teknik de saçsız alanda, dökülmeye dirençli saç köklerinin oluşmasına destek sağlıyor. Bu nedenle özellikle son zamanlarda sıklıkla tercih edildiğini söyleyebilirim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.