ÖZGÜR KABADAYI GELENEKSEL ŞİLE KARADENİZLİLER DERNEĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

ÖZGÜR KABADAYI GELENEKSEL ŞİLE KARADENİZLİLER DERNEĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda Şile Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı hazırlanan iftar sofrasında Şile’de yaşayan Karadenizliler ile bir araya geldi.

İftar programını düzenleyen Şile Karadenizliler Derneği adına söz alan Şile Karadenizliler Dernek Başkanı davete katılan tüm Karadenizlilere teşekkür ederken, gecede konuşma yapan Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya göreve yeni başlayan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'yı tebrik etti.

 Muhtarlar ve siyasi parti temsilcilerinin de katılım sağladığı iftar programında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Bu akşam burada Karadenizli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Şilemize değer katan her bir insanımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Şile’mizin bu kültürel değerlerini yaşatmayı sürdüreceğiz. Karşılamakta olduğumuz Ramazan Bayramı'nın da birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.