ÖZGÜR KABADAYI’NIN BAŞKANLIĞINDA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ÖZGÜR KABADAYI’NIN BAŞKANLIĞINDA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Şile Belediye Meclisi 2024 Nisan ayı olağan toplantıları Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı başkanlığında yapılan oturum ile gerçekleşti.

Şile Belediye Meclisi 2024 Nisan ayı olağan oturumuna, başkanlığında gerçekleşen ilk toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek başlayan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı: “Bundan sonraki dönemde de memleketimizi birlik ve beraberlik içerisinde yönetelim, iyi işler yapalım istiyoruz. Şile Belediyesi olarak hep birlikte, güzel işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Siyasi parti ayrımı gözetmeden sadece memleketimizin topraklarına ve insanlarına güzel hizmet edelim istiyoruz.” dedi. Başkan Özgür Kabadayı Nisan ayı meclis oturumundaki sözlerini “Hepimizin Ramazan bayramı mübarek olsun.” temennisi ile tamamladı.

Nisan Ayı Meclis Toplantısı Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Başkanlığında Gerçekleşti

9 Nisan 2024, Salı günü; Şile Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi'nde yeterli çoğunluk sağlanarak 10.00’da gerçekleşen toplantı saygı duruşu ve istiklâl marşı ile başladı. Meclise bilgi verilecek konular; 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. Maddesi gereğince oluşturulan Denetim Komisyonuna ait raporunun, Şile Belediyesi Meclis Çalışma Yönetmeliği’nin 22. Maddesi uyarınca meclise okunmasını ve meclis üyelerinin mal bildiriminde bulunmaları hakkında duyuru yapılmasını takiben daha sonra gündem maddeleri olan:

1) Meclis Başkan Vekili Üye Seçimi.
2) Divan Katibi Üye Seçimi.
3) Encümen Üye Seçimi.
4) İhtisas Komisyonları (İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe komisyonu ve Harita Numarataj Komisyonu) Üye Seçimi.
5) Marmara Belediyeler Birliği Üye Seçimi.
6) Tarihi Kentler Birliği Üye Seçimi.
7) Türk Dünyası Belediyeler Birliği Meclisine Üye Seçimi.
8) Meclis Üyesi Huzur Haklarının Belirlenmesi.
9) Yetki Verilmesi( Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme)
10) 2023 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi.
...görüşülerek mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

Şile Belediye Meclisi 2024 yılı Nisan ayı olağan toplantıları, belediye meclisinde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı 6 Mayıs 2024 tarihinde saat 15:00’de yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.