RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SERDAR TUNCER VE HALİL NECİPOĞLU İLE DEVAM ETTİ

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SERDAR TUNCER VE HALİL NECİPOĞLU İLE DEVAM ETTİ

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi Meydanı’nda düzenlenen ramazan etkinliklerinde sürpriz isimler sahne aldı.

Kağıthane’de ramazan etkinlikleri manevi iklime uygun şekilde devam ediyor. Kağıthane Meydanı’nı dolduran on binlerce İstanbullu, ramazanı Kağıthane’de yaşıyor. Etkinliklerin bu haftaki konukları Şair Serdar Tuncer ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Halil Necipoğlu oldu.

Cuma günü teravih sonrası gerçekleştirilen Halil Necipoğlu’nun programına tasavvuf müziği severler yoğun ilgi gösterirken, birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser vatandaşlardan tam not aldı. Sanatçı Necipoğlu, “Demedim mi”, “Aşk ile Allah Diyelim”, “Ya Hannan Ya Mennan”, “Saladır Mümine Gelsin” gibi sevilen ilahileri Kağıthaneliler için söyledi.

Cumartesi günü sahne alan Şair Serdar Tuncer ise şiirleriyle katılımcıları adeta mest etti. Şiirleriyle geceye renk katan Tuncer, sohbetiyle de gönüllere dokundu. Tarihsel pek çok anı ve anekdotları katılımcılarla paylaşan Serdar Tuncer, kendine has sohbeti ve üslubuyla programa katılanlara unutulmaz bir ramazan gecesi yaşattı.

whIichkysmgranne796f8bfk.jpg

lnsnohmcqj9h6xxvyfegz8dw.jpg

vdwbczwp2skd4eofiusqtxyj.jpg

kep4ti6zrfpearzfnjlhlvj2.jpg

lagqpefyqmna2szyd8boe4xi.jpg

wkzlpu90u2hrxn48vftyjqI1.jpg

wcvabe8ang2mqluhktb9xoxf.jpg

d6fqarrbikdtjxucte2pywh7.jpg

mxeabjdr9dglt1yxhi25kwcg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.