SADABAD YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

SADABAD YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Kağıthane'de artık bir gelenek halini alan Sadabad Yaz Etkinlikleri bu yıl da birbirinden renkli ve heyecanlı görüntülere sahne olacak.

Etkinliklerin adresi bu yıl da yine Hasbahçe olurken; yağlı güreş, okçuluk ve cirit müsabakalarına yurdun dört bir yanından katılım bekleniyor. Etkinlik ajandasına göre 15 Haziran Cumartesi günü Yağlı Güreş, 16 Haziran Pazar günü ise Okçuluk ve Cirit müsabakaları düzenlenecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Bizler ata sporlarımızın yaşatılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Spor salonlarımızda çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren güreş ve okçuluk eğitimi veriyoruz. Hasbahçe’deyse yılın belli dönemlerinde at binme eğitimleri düzenliyoruz. Sadabad Yaz Etkinliklerimiz ile de, bu alanda yetişmiş profesyonel sporcuları desteklemiş olacağız. Ata sporlarına meraklı tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum.’’ şeklinde konuştu.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.