ŞEHİT ATEŞİ KAĞITHANE'YE DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ KAĞITHANE'YE DÜŞTÜ



Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarınca bir üsse açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş'ın şehit olduğu kaydedildi.

Doğma büyüme Kağıthaneli olan Şehit Baş'ın evinde yas vardı. Aslen Kastamonu Cideli olan Şehit Baş'ın çocukluğu ve gençliği Kağıthane'de geçti. Şehidin Sultan Selim Mahallesi Gümüşhane Caddesi'ndeki baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin ve kuvvet komutanları; ailenin evine taziye ziyaretine giderek şehadet haberini verdiler. Şehit Baş için evinde Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, 23 Haziran Perşembe günü kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Milli Savunma Bakanı Akar'dan şehit Piyade Uzman Çavuş Baş için taziye mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar, Milli Savunma Bakanlığının mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 21 Haziran 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.