Serdar Kurşun, Neden Şişli’den aday adayı

Serdar Kurşun, Neden Şişli’den aday adayı

Serdar Kurşun neden Şişli’den aday olduğunu açıkladı

Siyaseti bir topluma hizmet götürmenin bir aracı olarak gören, partimizin tüzük, ilke ve kurallarına uygun bir yönetim anlayışıyla, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Laik ve Çağdaş bir yerel yönetim hedefiyle yeni bir başarı hikayesi yazmak için İstanbul'un en güzide ilçesi olan doğup büyüdüğüm ve halen ikamet etmekde olduğum Şişli'den aday adayı oldum. Herşeyden önce Sosyal Demokrat Belediyecilik ilkesini, içinde kadınların, gençlerin ve hatta çocukların olduğu liyakat sahibi ekibimle uygulayacağız.

· Kadınların mikro ekonomik olarak kalkınmasına destek vereceğiz. Gri ve tepkisiz belediyecilik anlayışını, insan odaklı ve "Mor" renkli bir hale getireceğiz.

· Şişli'yi "Kültür ve Sanat’ın başkenti, sanatçı dostu bir ilçe haline getireceğiz. Sanatı dört duvar arasından kurtarıp sokaklara indirip toplumla bütünleştireceğiz.

· Gençlerimizin tehlikeli alışkanlıklara kapılmaması adına ilçemizde pozitif enerji alanları yaratacağız. (Spor, meslek kursları, kütüphaneler, barınma evleri)

· Sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışı ile, sürekli katma değer yaratan, elde ettiği kazanımları doğrudan halkın refah ve yaşam kalitesini arttırmak amacıyla kullanacağız.

· Geçmişte üretim ve istihdamın merkezi olan Şişli'nin yeniden eski üretken ve cazip haline dönmesini sağlayacağız.

· Semt pazarlarının konumlarını ve işlevlerini etkin ve yaygın hale getireceğiz.

· Sokak hayvanlarını düzenli olarak bakım ve tedavilerinin takipçisi olacağız.

· Engelli kardeşlerimizin zor durumda olanlarını belediye gayrimenkullerinde ikamet ettirip bakımlarını üstleneceğiz. (Hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkı sağlayacağına da inanıyoruz)

· Yeşile ve doğaya saygılı davranacağız. Şişli’lerin Mustafa Kemal Mavisi bir gökyüzü altında bir orman gibi kardeşçe ve bir ağaç gibi özgürce yaşamalarının güvencesi olacağız.

· Farklı inançlara ve kökene sahip vatandaşlarımızın, bu toprakların zenginliği olduğu bilinciyle hareket edeceğiz.

· Aydınlanmanın doğduğu ilçemiz malesef gerek iktidar eliyle olsun gerekse yönetimsel hatalar nedeniyle olsun, hak ettiği seviyeden aşağıda bırakılmıştır. Hak ettiği seviyeye çıkartmak amacıyla, dürüst, şeffaf bir yönetim anlayışına kavuşturacağız.

· Kentsel Dönüşümü, rant kapısı olmaktan çıkarıp, vatandaşlarımızın daha iyi ve güvenli barınma imkanlarını sağlayan, yerinde ve adaletli biçimde uygulanan, kentin özgün mimarisini bozmayan bir "Yenileşme Projesi" olarak ele alacağız.

· İlçemizi en kötü senaryolar dahil olmak üzere "AFETLERE HAZIR" hale getireceğiz.

Genel Başkanımızın ortaya koyduğu "HAK, HUKUK ve ADALET" ilkesinin uygulandığı, katılımcı bir yönetim anlayışını Şişli'ye hakim kılacağız.

Serdar Kurşun Kimdir?, Şişli Belediye Başkanı Serdar Kurşun , otTimo Otel , Serdar KurşunTrabzonlu, Serdar Kurşun VakıfAy Derneği , Serdar Kurşun, CHP Serdar Kurşun, Serdar Kurşun aday,Serdar Kurşun Kağıthane, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun nereli, serdar kurşun istinye park, serdar kurşun şişli, serdar kurşun teknolium, serdar kurşun ottimo, serdar kurşun chp, serdar kurşun osmancık sisli, sisli belediyesi, serdar kursun, chp sisli belediye baskan adayi serdar kursun, chp sisli adayları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler