Serdar Kurşun varsa, Sıkıntı Yok

Serdar Kurşun varsa, Sıkıntı Yok

Yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Şişli ilçesine aday adayı olan Serdar Kurşun, çok uzun yıllardır CHP parti üyeliği ile partisine, hiç kimseyi ayırt etmeden de ilçesine hizmet etmiş bir iş adamı ve tam bir hayırsever.

Trabzonlu bir ailenin mensubu olan Serdar Kurşun, 1960 İstanbul doğumlu. 1986 yılından bu yana deri sektöründe faaliyet gösteren iki ayrı adreste 10.000 metrekarelik bir alanda deri üretimi yapmakta. Ayrıca Vakıf-ay kurucusu olan iş adamı Antalya’da 20.000 metrekarelik bir alanda da turistik mağazacılık ve otelcilik işi yapmaktadır.

Dostluk ve kardeşliği pekiştirmeyi, sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceği hedefleyen Serdar Kurşun tam bir halk adamı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm insanları kucaklayarak, güvenli bir Şişli yaratmak ve ekonomik refahı arttırmak en önemli hedeflerinden sadece bir tanesi. Bunun için Şişli Halkının  ihtiyaçlarına cevap verebilecek 24 saat hizmet veren bir acil sağlık ekibi kuracak olan Serdar Kurşun; aynı zamanda sağlıklı bir Şişli için modern bir Kültür ve Spor kompleksi kurarak halkın hem spora ve hem de sanata doymalarını sağlayacak.

Yeni imar düzenlemeleri ile imarsız arsa ve tapusuz konut kalmayacağını dile getiren Kurşun; ağaçlandırma çalışmalarını hızlandırarak yemyeşil bir Şişli  hayalini de gerçeğe dönüştürecek.

Acil yardım sandıkları kurarak, yardım ihtiyacında olan tüm Şişli halkının yanında olacak.

İlçede faaliyet gösteren amatör spor kuluplerinin saha, malzeme ve ulaşım sorunlarını çözecek, semtlerde aş evleri açacak olan Serdar Kurşun; kadınlara değer veren bir yönetim anlayışı modeliyle toplumun teminatı olarak gördüğü kadınlara hak ettikleri değerin verileceği ve bunun yanı sıra kadın dayanışma evleri açarak kadınların ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunulacağı bir iş modelini hedeflemektedir.

Sosyal sorumluluk bilincinden hareketle “aile içi şiddet”, “kadın ve çocuk sağlığı” alanlarında gerekli yatırımların yapılacağı bu konuda  sivil toplum örgütlerinin desteklemeği bir hizmet anlayışını misyon edinerek aydınlık bir gelecek vizyonuyla hareket etmektedir.

Sınavlara hazırlanan gençlere ücretsiz kurslar açılmasından, okul öncesi eğitimin öneminden hareketle semt kreşleri ve anaokulları açılmasına, gençler için rehberlik ve psikolojik danışmanlık ünitelerinin hayata geçirilmesine, engelliler için sosyal ve kültürel gelişim evleri açılmasından emekli ve yaşlıların sosyal sorumluluk projelerine doğrudan katılımının sağlanmasına kadar daha pek çok iş hedefi olan Serdar Kurşun’un ilk hedefi görevi aldığı ilk 180 gün içinde Şişli’de bir tek canlının aç kalmamasını sağlayacak düzenin kurulması. Bunu da belediye ve halk bütünleşmesi ve denetime açık saydam bir yönetim anlayışıyla sağlayacağını dile getiriyor

Serdar Kurşun Kimdir?,  Şişli Belediye Başkanı Serdar Kurşun , Timo Otel , Serdar KurşunTrabzonlu,   Serdar Kurşun VakıfAy Derneği , Serdar Kurşun, CHP Serdar Kurşun, Serdar Kurşun aday, Serdar Kurşun Kağıthane, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun doruk deri, serdar kurşun nereli, serdar kurşun istinye park, serdar kurşun şişli, serdar kurşun teknolium, serdar kurşun ottimo, serdar kurşun chp, serdar kurşun osmancık sisli, sisli belediyesi, serdar kursun, chp sisli belediye baskan adayi serdar kursun,  chp sisli adayları, Belediyesi, CHP Şişli Serdar Kurşun, CHP Şişli İlçe Başkanlığı, Şişli Belediyesi, Serdar Kurşun, Chp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler