ŞİLE'DE ÇIKAN FABRİKA YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

ŞİLE'DE ÇIKAN FABRİKA YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Şile'de elektrik malzemeleri üreten bir fabrikada sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. İstanbul İtfaiyesi, yangına, 22 araç 76 personel, 10 ekiple müdahale etti. Yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

Şile'de elektrik malzemeleri üreten bir fabrikada sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı. İstanbul İtfaiyesi, yangına; 22 araç 76 personel, 10 ekiple müdahale etti. Yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

Şile'de 2 katlı fabrikanın deposunda öğlen saatlerinde sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen Avcı Koru Mahallesi Alkan Sokak'ta bulunan fabrikadaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamaların da yaşandığı fabrikadaki yangına yangın söndürme helikopterinin yanı sıra İstanbul İtfaiyesi de 22 araç 76 personel, 10 ekiple yangına müdahale edildi. Dumandan etkilenen bazı kişilere olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. 

Yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.