SİYASİLER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

SİYASİLER BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Kağıthane’deki siyasiler bir araya geldi.

Sadabad Mesire Alanı’ndaki bayramlaşma programına AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP İlçe Başkanı Barış Çatalbaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Özgür Atak ve İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan  katıldı.

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 500 bin kişilik büyük bir aile olan Kağıthane’de birlik ve beraberlik içinde yaşadıklarını söyledi. Kağıthane’nin, İstanbul’un merkezinde yer aldığını ve beraberinde Anadolu’nun birçok bölgesinden gelen vatandaşa da kucak açtığını belirten Başkan Öztekin, birçok kadir şinas geleneğin de Kağıthane’de yaşatıldığını ifade etti. Başkan Öztekin bu kapsamda düzenlenen bayramlaşma programının diğer bayramlarda da devam edeceğini kaydetti.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.