TATİLLERİNİ SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRECEKLER

TATİLLERİNİ SPOR YAPARAK DEĞERLENDİRECEKLER

Kağıthane Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmete sunduğu Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Çocuk ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli şekilde değerlendirmeleri, spor yaparak sağlıklı kalmaları ve arkadaşlık kurmaları amacıyla açılan Yaz Spor Okulları 22 farklı branşta eğitim verecek.

Kağıthane Belediyesi’ne ait spor okullarında çocuk ve gençler hem spor yaparak sosyalleşecek hem de bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayacak.

Alanlarında uzman eğitmenlerin gözetiminde spor dallarını uygulayacak öğrenciler Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Yüzme, Golf, Basketbol, Futbol, Hentbol, Tekvando, Karate, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, jimnastik, futsal, atletizm, boks, engelli basketbol, engelli yüzme ve engelli jimnastik branşlarında eğitim alacak.

Yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyen 4 ile 16 yaş aralığındaki öğrenciler Yahya Kemal Spor Tesisi ve Hamidiye Spor Tesisine gelerek başvuruda bulunabiliyor. Öğrenci dilerse iki farklı branşta eğitim de alabiliyor.

Spor tesislerinin dışında ayrıca Merkez Mahallesi’nde bulunan buz pistinde buz pateni, Nurtepe Mahallesi’nde bulunan açık tenis kortunda tenis, Hasbahçe Futbol Sahasındaysa mini golf, atletizm ve futbol branşlarında eğitimler verilecek. Farklı mahallelerde oturup yaz spor okullarından faydalanmak isteyen öğrenciler içinse Kağıthane Belediyesi belirli güzergahlardan ücretsiz ulaşım servisi sağlayacak.

Haftanın her günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında kayıtların alındığı spor okullarında belirli sayıda kontenjan bulunuyor. Öğrenci ve veliler detaylı bilgiyi, spor tesislerine ait 0212 294 32 32 ve 0212 295 66 11 çağrı merkezlerini arayarak da öğrenebilecekler.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.