TDBB EYLÜL AYI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI BAĞCILAR’DA YAPILDI

TDBB EYLÜL AYI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI BAĞCILAR’DA YAPILDI

TDBB ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başkanlığındaki toplantıya TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak, TDBB Yürütme Kurulu üyeleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı.

Toplantı, TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak’ın 22 Ağustos 2022 tarihindeki Yürütme Kurulu toplantısından bu yana gerçekleştirilen çalışmalar ve gündem hakkında bilgi vermesi ve gündemdeki konuların görüşülmesiyle devam etti.

Bu Çerçevede, TDBB ve üye belediyeler işbirliğinde, 2022 yılı içerisinde TDBB Filistin üye belediyelerine yönelik İstanbul ve Gaziantep’te tecrübe paylaşım programı düzenlenmesine, TDBB ve üye belediyeler işbirliğinde, “Anaokulları Geliştirme Projesi” kapsamında, Kırgızistan’dan ülkemize gelecek eğitimcilere yönelik uzman eğitim programı düzenlenmesine, Şehzadeler (Manisa) Belediyesinin Kardeş Şehri Donji Vakuf (Bosna Hersek) Belediye Binasının Onarımı Projesi ve Prusça’da Ayvaz Dede Hanı Yapılması Projelerinin TDBB ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmesine, 04-07 Ekim 2022 tarihleri arasında, Özbekistan’da düzenlenecek “Bir Yol Bir Kuşak. Fırsatlar ve Zorluklar Kongresi”ne TDBB tarafından destek verilmesine, Beit Farraj (Filistin) Belediyesi’nin Birliğe yapmış olduğu üyelik müracaatının uygun görüşle Yönetim Kuruluna sunulmasına, karar verildi.

Ayrıca TDBB Ekim ayı Yürütme Kurulu Toplantısının 20 Ekim 2022 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Konya’da ve TDBB Yönetim Kurulu Toplantısının Kasım ayı içerisinde Özbekistan’da düzenlenmesine karar verildi.

0g8vm7mzqjx6auodhecalgtq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.