Toplumsal  muhabiri ve Kameranı Gözaltında

Toplumsal muhabiri ve Kameranı Gözaltında

Basın açıklamasına saldırıyı görüntülemeye çalışan Toplumsal muhabiri ve kameranı gözaltına alındı.

Geçtiğimiz gün saat 3 sularında evine yürüdüğü sırada Toplumsal yazarı Cemil Kılıç, gerici bir grubun "Allahuekber" sloganlarıyla gerçekleştirdiği alçak bir saldırı sonucunda yaralanmıştı. 

Bugün saat 14.00'de saldırının gerçekleştirdiği mekanda, Cemil Kılıç'ın evinin önünde Kılıç'ın da kurucularından olduğu Eğitim İş öncülüğünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi. 

Basın açıklaması gerçekleştiren eğitim emekçileri, açıklama öncesinde bir grup gerici tarafından laf atılarak taciz edildi. 

Açıklamanın sonuna yaklaşılmışken aynı gruptan olduğunu düşündüğümüz bir başka şahıs, açıklamayı gerçekleştiren eğitim emekçilerinin ve işlerini yapan basın mensuplarının 50 metre ötesine kadar gelerek "14 Mayıs'ta milletin hepimize gerekli dersi vereceği" konusunda bir nutuk çekerek Recep Tayyip Erdoğan sloganı attı. 

Saldırgan şahsı kalabalığa doğru adım atıncaya kadar engellemeyen polis, olayı görüntülemeye çalışan Toplumsal  Haber muhabir Özgür Avcu ve kameran  Sercan Yılmaz'ı gözaltına aldı.   ters kelepçeyle gözaltına alındı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.