Uluslararası Yoga Günü'nde Sanatçılar Parkı’nda Buluştuk!

Uluslararası Yoga Günü'nde Sanatçılar Parkı’nda Buluştuk!


2014 yılında Türkiye'nin de içinde bulunduğu 177 ülkenin desteğiyle Birleşmiş Milletler tarafından Uluslararası Yoga Günü ilan edilen 21 Haziran tarihi, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın pek çok şehrinde yoga etkinlikleriyle kutlandı. Belediyemiz de bu kapsamda Sankalpa Yoga Okulu iş birliği ile Hindistan Başkonsolosluğu'ndan temsilcilerin de katılımıyla Sanatçılar Parkı’nda yoga etkinliği düzenledi.

"Matını Al Gel" mottosuyla düzenlenen yoga buluşmasında uzman eğitmenler, yoganın pek çok farklı türünde uygulamalı dersler gerçekleştirdi. Program kapsamında yetişkinlerin yanı sıra çocuklara yönelik özel yoga atölyesi de düzenlendi. Etkinlik, sağlıklı yaşam ve yeme alışkanlıkları üzerine yapılan bir söyleşiyle son buldu. Eğitmenler, Uluslararası Yoga Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederken organizasyonu düzenleyen belediyemize ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkürlerini sundu.
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.