YEŞİL VADİ GENÇLİK KONSERLERİ MUSTAFA CECELİ İLE DEVAM ETTİ

YEŞİL VADİ GENÇLİK KONSERLERİ MUSTAFA CECELİ İLE DEVAM ETTİ



Kağıthane Belediyesi'nin Yeşil Vadi Gençlik Konserleri Hasbahçe'de devam ediyor. Birbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı konserlerde son olarak Mustafa Ceceli sahnedeydi. Alanı dolduran binlerce genç, Ceceli'nin şarkılarına hep birlikte tempo tuttu.

Sahnede 1,5 saat kalan sanatçı; Mühür, Öptüm Nefesinden, Maşallah, Salıncak, Tut Elimden gibi şarkılarını Kağıthaneliler için söyledi. Kağıthane'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden sanatçı Ceceli, gecenin ev sahibi Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e teşekkür etti.

Başkan Öztekin de gençlerin eğlencesine ortak oldu. Gençlere seslenen Başkan Öztekin; '' Sizlerin her anlamda daha güzel bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Projelerimizin birçoğunu siz gençler için tasarladık. Söz verdiğimiz 53 projemizin %90'ını hayata geçirirken bunların çoğunluğu; sizlerin eğitim ve sosyal hayatınıza değer katacak şekilde hayata geçirdik.'' dedi.

Sanatçı Ceceli'ye de performansı için teşekkür eden Başkan Öztekin, gecenin sonunda sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

h5scIoz6fnl893wydtcauope.jpg

bwydam1qfsluod5xye9u0b6i.jpg

bu3cpmz4e2fekztsvq9rtayI.jpg

hamzfgy7q6cvai5o9fqwned8.jpg

tadg8uti2qpcsouknrlxbx15.jpg

4oyvI0vrhdhwrqu17ungbjfi.jpg

ol8lu5ztmypmIkujb2fxne0t.jpg

dIaqyb4turfufw0jxyv8wnvm.jpg

bsvxahbrqs5ytguo18ladmwi.jpg

vfqip7rxsdke4u6vb0nnhp3l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.