YEŞİL VADİ’NİN 3.ETABI DA TAMAMLANMAK ÜZERE

YEŞİL VADİ’NİN 3.ETABI DA TAMAMLANMAK ÜZERE

Kâğıthane ile birlikte İstanbul yepyeni bir bisiklet ve yürüyüş yoluna kavuştu. Kâğıthane Belediyesi’nin Yeşil Vadi adını verdiği proje kapsamında ilçe merkezine 165 bin m2'lik alanda; 6 km’lik bisiklet ve yürüyüş yolu, evcil hayvanlar için pati parkı, yaya köprüsü, spor alanları, çocuk bahçeleri ve dinlenme alanları kazandırıldı. Yanı sıra bölge, binlerce ağaç ve bitki çeşidiyle yemyeşil bir görünüm kazandı. Yeşil Vadi’nin 1. Etap açılışını TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirirken, 2. Etap açılışı ise Eski T.C. Başbakanı Binali Yıldırım yaptı.

Projenin Kâğıthane Merkez’de bulunan Selçuklu Caddesi’nden Vadi İstanbul’a kadar olan 3. Etabı da tamamlanmak üzere.

Yeşil Vadi’nin son etabının yakın zamanda açılacağını söyleyen Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Kâğıthane Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri 100'ün üzerinde projemizi tamamladık. 53 proje sözünü vermiştik, son 5 yılda verdiğimiz sözün iki katından fazla hizmet ürettik. Şehrin merkezine kazandırdığımız Yeşil Vadi; hem ilçemizin değerine değer kattı hem de vatandaşlarımızın spor yapıp dinlenebileceği, doğanın içinde zaman geçirebileceği bir alan sundu. Kâğıthane’mize hayırlı olsun.” dedi. 

vptsmhq637ee4uwmbhodu9cr.jpg

zmad0onoIi1nkyhxsjqaeclx.jpg

odmcjpfva47s6x5bryIlgije.jpg

7vb0qysm9xutwrsjy8jtggx6.jpg

ljxg4twoujie5hdvfygr9poq.jpg

rpmnb1trk0uIyzsfmk3et5ds.jpg

ls6syqcxIfupar0rzni9h4my.jpg

mlcfhl6Ivypd5ucfkztby4ev.jpg

l1wog7kvuriajfIdywxrfqcm.jpg

ewobdjpacwvml78nofqedsb2.jpg

lvot6r3shbp2zy4yt5znardf.jpg

ehv9rbmfuj2og87gx315nrpt.jpg

ems8wldpIuaneguo71vwrlfj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.