Yuva sıcaklığında eğitim merkezi: Akşemsettin Bilgi Evi

Yuva sıcaklığında eğitim merkezi: Akşemsettin Bilgi Evi

Çocuklara sıcak bir yuva ortamında teorik bilgiyi ve beden gelişimini destekleyecek eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği merkezlerde öğrencinin kendini keşfetmesini, geliştirmesini desteklemek amacıyla verilen takviye derslerin yanı sıra sanatsal faaliyetler ve farklı başlıklarda atölyeler yer alıyor.

Bu bilgi evlerinden biri de Akşemsettin Bilgi Evi… Akşemsettin Bilgi Evi’nde 4 sınıf, 1 atölye ve çeşitli etkinlikler için kullanılan etkinlik alanları bulunuyor.

Haftanın 6 günü eğitim verilen merkezde dersler hafta içi 10:00 ile 17:00 saatleri arasında, cumartesi günü ise 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılıyor.

ÇOCUKLARIN OKULDAKİ BAŞARILARI ARTIYOR

Akşemsettin Bilgi Evi’nde eğitimlere devam eden öğrenciler aldıkları eğitimden çok memnun olduklarını dile getiriyor. Öğrenciler burada aldıkları eğitimin kendileri için çok faydalı olduğunu söylüyor, yapılan etkinliklerde arkadaşlarıyla birlikte eğitici ve eğlenceli vakit geçirdiklerini belirtiyorlar.

Öğrenciler ayrıca aldıkları eğitim sayesinde okuldaki derslerinde başarılarının arttığını söylüyor.

byrngh9vlecfgwcud6ta0yhq.jpg

fng9kblblwopzit0xuIwtcsz.jpg

bmscpl7grfidcym0jrb5fntw.jpg

on0ml1pmhv6x7f9x4bcw2upq.jpg

1wj4ewdjivoorymgahclpIpc.jpg

1asmukqivsyft8leckwv495y.jpg

luymdwbdfnmnbxrepecjs740.jpg

vcwrt6yzhm1kmphg2zwpvtfu.jpg

3gjf8bcjoahqdemzhx1tmzsa.jpg

cb6pjib7avfkktmxmyqwsts5.jpg

wIglpmrtu083f4jzsqaaeizo.jpg

dumsfjqhj9swxvd3oI2k6ugn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.