103 YILLIK DESTAN BAŞAKŞEHİR’DE COŞKUYLA KUTLANDI

103 YILLIK DESTAN BAŞAKŞEHİR’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Zafer Bayramı Coşkusu Bahçeşehir’de

Bağımsızlık mücadelemizin tarihe vurduğu mühür olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Başakşehir’in farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Coşku dolu programların merkezi ise Bahçeşehir oldu. Bahçeşehir Atatürk Anıtı, Bahçeşehir Ek Hizmet Binası ve Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen programlara binlerce Başakşehirli katıldı.

Bahçeşehir Atatürk Anıtı’ndaki çelenk sunma törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Kartoğlu, Bahçeşehir Ek Hizmet Binası’nda tebrikleri kabul etti.

Coşku Başakşehir Sokaklarına Taştı

Akşam saatlerinde Bahçeşehir Ek Hizmet Binası ve İskilipli Atıf Hoca Camii önünde toplanan kalabalık, marşlar ve meşaleler eşliğinde Bahçeşehir Gölet’e yürüdü. Evlerinden korteji izleyen vatandaşlar da alkışlarla coşkuya ortak oldu.

30 Ağustos coşkusu, Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen Murat Kekilli konseriyle zirveye ulaştı. Binlerce Başakşehirlinin katıldığı konser şölen havasında geçti ve renkli görüntülere sahne oldu.

8rxy6opku1jszxmuvdevI7cl.jpg

0yaml19njlur73sig8a5tckd.jpg

z6j9e3ezkmtdx87hwc2d4vry.jpg

dmpaiftowlqjI01e4g2svrw3.jpg

4moej6duak8xvclrklp9wqtr.jpg

fsc7qkkzr8hhjylopcr2xasm.jpg

t13by64vptml5yxIrcfsoa72.jpg

vkshw4zqaosmibcb8n2mahgl.jpg

okhsd0oarl7vvbtpmjjzdx3I.jpg

Icmqgrzuxnzwyqab12ey87a6.jpg

c5dponyrfkuxhbai2ekdw30b.jpg

kizrndxegzlq1kvbt2lpmewc.jpg

3kifgmruvjqhrfaezbsngxoq.jpg

awymh0d1e6dgykfmvx3si7zz.jpg

rl90auqhwIovlygr4p8etkij.jpg

qxmdbs0fpiofgraeIzlgq3oc.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.